Wereld Natuur Fonds

Kennisplatform Marine Protected Areas

Zeeschildpad aan het zwemmen in de zee.

Briefing

De belangrijkste doelstelling van het Wereld Natuur Fonds is het beschermen van de natuur. Om daaraan bij te dragen is ROX gevraagd om de MPA action agenda te ontwikkelen. Een platform waarop kennis wordt gedeeld met betrekking tot Marine Protected Areas. Stakeholders wereldwijd krijgen zo toegang tot informatie die ze leert hun organisaties op een natuurvriendelijke manier te runnen.

Website design kennisplatform.

Uitgebreid zoeken

Stakeholders kunnen zich gemakkelijk aanmelden op het platform. Achter de login hebben ze direct toegang tot alle documentatie. De desbetreffende informatie is vaak specifiek en moet daarom gemakkelijk te vinden zijn. Daarom hebben we een uitgebreide zoekfunctionaliteit met bijbehorende filters ingebouwd.

Kennisplatform wereld natuur fonds.
Design kennisplatform op mobiele telefoon.
Design kennisplatform op mobiele telefoon.

Licht & flexibel, overal ter wereld

Het platform moet overal ter wereld goed beschikbaar zijn. Ook in landen met een minder goede internetverbinding. Daarom hebben we dit platform zo licht mogelijk gebouwd, met gebruik van de meest efficiënte technologieën. De website is volledig beheerbaar, waardoor het WNF altijd nieuwe kennis kan blijven toevoegen.

Medewerker Wereld Natuur Fonds aan het werk op  kennisplatform.