Digital Consultancy

Een strategische partner voor jouw digitale processen

Naast design en development speelt ROX een actieve rol in het adviseren van onze klanten. Als kennishouder kijken we met een open blik naar jouw digitale portfolio om deze zo goed mogelijk te versterken. We denken mee en vormen stapsgewijze strategieën die jouw processen laten groeien.

Wat is een digital consultant?

We zijn een toevoeging op de kennis en ervaring die je al hebt. Waar jij specialist bent van jouw merk, product en markt, zijn wij specialist op alles wat te maken heeft met digitale productontwikkeling. Onze ervaring leert dat dit een krachtige combinatie maakt. We analyseren huidige digitale producten en laten zien waar de grootste kansen liggen. Samen bepalen we de juiste strategie die ons helpt om jouw software op de juiste manier in te zetten en groei binnen jouw organisatie te stimuleren.

Wat doet een digital consultant?

Onze strategische rol is van begin tot eind verweven door al onze projecten, waarbij we werken volgens een betrouwbaar design thinking proces. Tijdens dit proces analyseren we je huidige situatie en zorgen ervoor dat we volledige inhoudelijke kennis hebben over jouw organisatie en vraagstukken. Dit noemen we de define fase. Hier vormen we de strategie die onze keuzes op het gebied van design en development gaan bepalen.

Meer over onze aanpak

Strategie & Advies

Geïnteresseerd in welke services we nog meer aanbieden op gebied van strategie & advies? Klik dan vooral door onze andere services.

Design Sprints
Strategie Workshops
Technology Roadmaps
Performance Monitoring

Ben je op zoek naar een strategische partner?

We ontwikkelen digitale strategieën die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.