Digital Consultancy | ROX Digital Agency
Developers in bespreking

Digital Consultancy

Een strategische partner voor jouw digitale processen

Naast design en development speelt ROX een actieve rol in het adviseren over digitale strategieën en het ontwikkelen van digitale oplossingen. Als kennishouder kijken we met een open blik naar jouw digitale portfolio om deze zo goed mogelijk te versterken. We denken mee en vormen stapsgewijze strategieën die jouw processen laten groeien.

Wat is een digital consultant?

We zijn een toevoeging op de kennis en ervaring die je al hebt. Waar jij specialist bent van jouw merk, product en markt, zijn wij specialist op alles wat te maken heeft met digitale productontwikkeling. Onze ervaring leert dat dit een krachtige combinatie maakt. We analyseren bestaande digitale producten en identificeren waar de grootste kansen liggen. Samen bepalen we de juiste strategie om jouw software op de juiste manier in te zetten en groei binnen jouw organisatie te stimuleren.

Digitaal advies op maat

Als digital consultant behandelen we onder andere vraagstukken over het bepalen van digitale strategieën, het adviseren over technologiekeuzes, het ontwerpen en creëren van digitale concepten en interfaces, het bouwen en implementeren van digitale oplossingen, en het bieden van ondersteuning en schaalbaarheid voor digitale projecten.

Ontwikkelaars in overleg in een vergaderruimte

Betrouwbaar proces voor digitale groei

Onze strategische rol loopt als een rode draad door al onze projecten heen, waarbij we werken volgens een betrouwbaar proces. Tijdens dit proces analyseren we de huidige situatie en zorgen we ervoor dat we volledig inzicht hebben in jouw organisatie en vraagstukken. Dit noemen we de Define-fase, waarin we een strategie ontwikkelen die onze keuzes op het gebied van design en development zal bepalen. Vervolgens werken we samen om deze strategie te implementeren en te optimaliseren, en om de groei binnen jouw organisatie te stimuleren.

Ben je op zoek naar een digital agency?

We ontwikkelen digitale producten die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.