Strategie Workshops

Breng je digitale strategie in kaart dankzij strategie workshops

Wat is een strategie workshop?

Tijdens een strategie workshop brengen we onze teams samen om in te zoomen op de digitale productstrategie van jouw organisatie. Tijdens workshops verzamelen we informatie over het probleem, bedrijfsstrategie, doelgroep, data en meer. Samen vormen we een vraagstuk tot een goed ontwikkeld, uitvoerbaar plan.

Waarom een strategie workshop?

De ontwikkeling van een digitaal product komt vaak voort uit een behoefte. Tijdens een strategie workshop analyseren we deze behoefte vanuit een technisch oogpunt. Zo helpen we jouw team nieuwe inzichten te verwerven op het gebied van design en development. Samen bepalen we de richting van jouw productstrategie en bieden we tastbare deliverables om het product te vormen.

Van workshop naar define fase

Een strategie workshop kan een eenmalig moment zijn of onderdeel zijn van een define fase. Tijdens een define fase krijgen we concreet inzicht in productontwikkeling. De strategie workshop gebruiken we als input voor het ontwikkelen van een backlog. Lees meer over onze aanpak.

Onze aanpak

Strategie & Advies

Geïnteresseerd in welke services we nog meer aanbieden op gebied van strategie & advies? Klik dan vooral door onze andere services.

Digital Consultancy
Design Sprints
Technology Roadmaps
Performance Monitoring

Ben je op zoek naar een strategische partner?

We ontwikkelen digitale strategieën die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.