Strategie workshops | ROX Digital Agency
Ontwikkelaars in overleg achter een computer op de werkvloer

Strategie Workshops

Breng je digitale strategie in kaart dankzij strategie workshops

Wat is een strategie workshop?

We organiseren strategie workshops waarbij onze teams samenkomen om de digitale productstrategie van jouw organisatie te bekijken. Tijdens deze workshops verzamelen we informatie over onder andere het probleem, de bedrijfsstrategie, de doelgroep en data. Samen zetten we een vraagstuk om in een goed ontwikkeld en uitvoerbaar plan.

Ontwikkelaars in overleg in een vergaderruimte

Productstrategie

De ontwikkeling van een digitaal product komt vaak voort uit een behoefte. Tijdens een strategie workshop analyseren we deze behoefte vanuit een technisch oogpunt. Zo helpen we jouw team nieuwe inzichten te verwerven op het gebied van design en development. Samen bepalen we de richting van jouw productstrategie en bieden we tastbare deliverables om het product te vormen.

Van workshop naar define fase

Een strategie workshop kan een losstaand moment zijn of deel uitmaken van een define fase. Tijdens een define fase krijgen we concreet inzicht in productontwikkeling. De bevindingen van de workshop dienen als input voor het ontwikkelen van een backlog. Lees meer over onze aanpak.

Onze aanpak

Maatwerk strategische workshops

Iedere strategie workshop is maatwerk. We richten ons specifiek op jouw situatie, doelen en de behoeften van jouw gebruikers. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een workshop die naadloos aansluit op jouw vraagstuk en waardevolle inzichten biedt voor de verdere ontwikkeling van jouw digitale product. Onze aanpak is dus altijd op maat gemaakt en gericht op het behalen van de best mogelijke resultaten voor jouw organisatie.

Ben je op zoek naar een digital agency?

We ontwikkelen digitale producten die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.