Technologie & Engineering

Wij bouwen maatwerk development oplossingen. Dankzij uitgebreide kennis over programmeertalen, integraties en frameworks zijn we in staat schaalbare digitale producten te creëren die passen bij jouw wensen en eisen.

Onze technologie en engineering services

Frontend development

We ontwerpen en ontwikkelen intuïtieve frontends die het gebruiksgemak voor jouw doelgroep verhogen. Deze cruciale stap bepaald het pad van jouw digitale producten.

Backend development

Met backend development vergroten we de functionaliteit van jouw software en creëren we veilige en betrouwbare systemen die snel kunnen schalen.

API's & Integraties

We bouwen API's op maat om gegevens uit te wisselen tussen jouw interne en externe systemen. We koppelen vrijwel alles, denk aan systemen en software zoals Salesforce, Mailchimp, Exact en SAP.

Automated testing

We kunnen diverse vormen van automated testing inbouwen om fouten in applicaties te voorkomen of sneller op te sporen. Zo testen we functionaliteiten en het ontwerp op onbedoelde aanpassingen.

PWA's

PWA's (Progressive Web Apps) brengen het beste van web en mobiele apps bij elkaar. PWA’s kunnen de hardware op mobiele apparaten aanspreken, zonder dat daar een app voor nodig is.

OWASP

We werken volgens de hoogste beveiligingsstandaard (OWASP) en volgen deze standaard bij het ontwikkelen van applicaties en het uitvoeren van structurele scans die beveiligingsproblemen opsporen.

Open Source

Dankzij open source werken we met de meest moderne en populaire technologieën die een enorm gebruikersbestand hebben en snel worden ontwikkeld. Zo voorkom je een vendor lock-in en ben je maximaal flexibel in doorontwikkeling.

Pentest

We voeren pentests uit voor verschillende softwaretypes om kwetsbaarheden te identificeren en op te lossen. Door pentests uit te voeren, beschermen we gevoelige informatie en gegevens.

Laravel

We ontwerpen en bouwen van Laravel-webapplicaties. Met het framework kun je snel services creëren die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd of uitgebreid. Wij helpen partners en klanten om Laravel te integreren in hun bedrijfsprocessen.

Salesforce

We ontwikkelen API-koppelingen om jouw maatwerk bedrijfsapplicatie te integreren met Salesforce. Daarnaast helpen we Salesforce te koppelen aan externe applicaties zoals Shopify, HubSpot, SAP en meer.

React

We gebruiken React om krachtige webapplicaties te bouwen. Dankzij de toonaangevende JavaScript Library, en herbruikbare componenten, kunnen we snel geavanceerde user interfaces ontwikkelen.

Jouw digitale groei start hier

Development is ons vak. We gebruiken de juiste technieken om tot het beste eindresultaat te komen. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op