Laravel | ROX Digital Agency
Developers op de werkvloer van een digital agency

Maatwerk Laravel oplossingen

ROX is een Laravel agency in Rotterdam dat helpt bij het ontwerpen en bouwen van Laravel-webapplicaties. Met het framework kun je snel services creëren die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd of uitgebreid. Wij helpen partners en klanten om Laravel te integreren in hun bedrijfsprocessen.

Wat is Laravel?

Laravel is een populair open-source PHP-framework dat wordt gebruikt voor het bouwen van full-stack apps. Het bevat diverse ingebouwde functionaliteiten die zonder beperkingen verder ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zowel headless als coupled webapplicaties en websites te bouwen, zonder dat het belemmeringen oplegt aan developers. Dit zorgt ervoor dat het een populaire keuze is voor systemen waarin complexe data wordt beheerd.

Waarom Laravel?


Laravel wordt wekelijks bijgewerkt met nieuwe features en bugfixes. Daarnaast is Laravel flexibel inzetbaar, waardoor code hergebruikt kan worden tussen verschillende projecten. Zo kunnen nieuwe projecten sneller worden afgerond. In combinatie met de hoge code kwaliteit zorgt dit ervoor dat Laravel gebruikt wordt door grote namen als Spotify, KIA en Sprout Social.

Toekomstbestendig

Laravel is zowel geschikt voor eenvoudige webapplicaties als voor complexe applicaties van enterprise-niveau. De combinatie van hoge prestaties en eenvoudige configuratie van snelheid optimalisaties zorgt ervoor dat Laravel snel kan worden opgezet en goed meeschaalt.

Open-source

Dankzij de open-source community wordt Laravel continu doorontwikkeld. Wekelijks worden er nieuwe functies uitgebracht. De flexibiliteit en community ondersteuning maken Laravel tot een industriestandaard. Hierdoor ben je nooit voor al jouw ontwikkelingen aan één partij gebonden.

Efficiënt

Laravel biedt veel aanknopingspunten voor nieuwe functionaliteiten, zodat deze snel opgebouwd kunnen worden. Daarnaast heeft de community duizenden gratis pakketten ontwikkeld met veelgebruikte functionaliteiten, wat veel tijd bespaart bij het bouwen van een applicatie.

Schaalbaar

De efficiëntie van Laravel komt niet alleen tot uiting in het verkorte ontwikkelproces, maar ook in de eenvoud van het opschalen van de applicatie. Bovendien maken krachtige debug-tools het mogelijk om performance knelpunten te identificeren en te verhelpen. Dankzij eenvoudige updates is het onderhoud ook nog eens eenvoudig.

API’s

Laravel ondersteunt onder andere REST en GraphQL API's, waardoor het eenvoudig is om koppelingen te maken met andere systemen om data op te halen of weg te schrijven. De developer community ontwikkelt regelmatig koppelingen met nieuwe systemen, waardoor het maken van nieuwe koppelingen uiterst efficiënt kan.

Veiligheid

Regelmatige beveiligingsupdates zorgen ervoor dat de veiligheid van het framework nooit in gevaar komt. De beschikbaarheid van audit tools zorgt ervoor dat kwetsbaarheden snel gevonden kunnen worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat Laravel applicaties uiterst veilig gemaakt kunnen worden.

Statamic CMS

Statamic is een gebruiksvriendelijk content management systeem dat is gebouwd op het Laravel Framework. Het is specifiek ontworpen om maatwerk websites te maken, beheren en publiceren. Laravel en Statamic is daarom een perfecte combinatie voor bijvoorbeeld complexe websites.

Meer over Statamic

Onze Laravel projecten

Wist je dat we bij ROX al jarenlang met Laravel ontwikkelen? Zo ontwerpen en bouwen we allerlei webapplicaties op het Laravel Framework. Bekijk enkele van onze Laravel projecten.

Laravel specialist Rotterdam

ROX Digital Agency is dé Laravel specialist uit Rotterdam. Al jarenlang ontwikkelen we maatwerk applicaties zoals websites, platformen en API’s op het Laravel Framework. Ben je op zoek naar een Laravel specialist? Wij helpen je graag bij het bouwen van jouw Laravel project.