Laravel - ROX Digital Agency | ROX

Maatwerk Laravel oplossingen

ROX is een Laravel agency in Rotterdam dat helpt bij het ontwerpen en bouwen van Laravel-webapplicaties. Met het framework kun je snel services creëren die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd of uitgebreid. Wij helpen partners en klanten om Laravel te integreren in hun bedrijfsprocessen.

Wat is Laravel?

Laravel is een populair open-source PHP-framework dat wordt gebruikt voor het bouwen van full-stack apps. Het bevat diverse ingebouwde functionaliteiten die zonder beperkingen verder ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zowel headless als coupled webapplicaties en websites te bouwen, zonder dat het belemmeringen oplegt aan developers. Dit zorgt ervoor dat het een populaire keuze is voor systemen waarin complexe data wordt beheerd.

Waarom Laravel?

Laravel wordt wekelijks bijgewerkt met nieuwe features en bugfixes. Daarnaast is Laravel flexibel inzetbaar, waardoor code hergebruikt kan worden tussen verschillende projecten. Zo kunnen nieuwe projecten sneller worden afgerond. In combinatie met de hoge code kwaliteit zorgt dit ervoor dat Laravel gebruikt wordt door grote namen als Spotify, KIA en Sprout Social.

Onze Laravel projecten

Wist je dat we bij ROX al jarenlang met Laravel ontwikkelen? Zo ontwerpen en bouwen we allerlei webapplicaties op het Laravel Framework. Bekijk enkele van onze Laravel projecten.

Laravel specialist Rotterdam

ROX Digital Agency is dé Laravel specialist uit Rotterdam. Al jarenlang ontwikkelen we maatwerk applicaties zoals websites, platformen en API’s op het Laravel Framework. Ben je op zoek naar een Laravel specialist? Wij helpen je graag bij het bouwen van jouw Laravel project.