Cloud Hosting | ROX Digital Agency
Computerscherm met laptop ernaast

Cloud Hosting

Wij verzorgen cloud hosting voor al jouw data

Wat is cloud hosting?

Cloud hosting maakt applicaties en websites toegankelijk met behulp van de cloud. In tegenstelling tot traditionele hosting, waarbij vaak gebruik werd gemaakt van een eigen fysieke server, maakt cloud hosting gebruik van een netwerk van virtuele en fysieke cloud servers. Digitale producten zoals een applicatie of website die gehost worden in de cloud, ondervinden meer gemak, snelheid en schaalbaarheid.

Managed cloud hosting

Met managed cloud hosting nemen we al jouw zorgen over hosting weg. Wij voeren structureel al het nodige onderhoud uit aan de server om deze voor nu en in de toekomst goed te laten functioneren. Er is geen communicatie met externe partijen nodig, wat een reductie van de doorlooptijd en meer flexibiliteit in change management betekent. Op deze manier heb je geen omkijken naar hosting en heb je één aanspreekpunt voor alles rondom je applicatie.

Developers op de werkvloer van een digital agency

CDN: Content Delivery Network

Door gebruik te maken van een CDN, oftewel Content Delivery Network, kunnen we de snelste verbinding leveren tot jouw digitale content en producten. Dankzij replicaties van onze digitale server die overal ter wereld staan, zorgen we namelijk voor de snelste overdracht van bijvoorbeeld afbeeldingen en videos op jouw website.

Security

Security is een belangrijk onderdeel van hosting. Omdat de servers niet meer in je eigen beheer staan, wil je zeker weten dat jouw data veilig is. Daarom is het belangrijk dat de bedrijven die jouw hosting structuur oppakken, gecertificeerd zijn om veilig en vertrouwelijk met jouw data om te gaan. ROX werkt enkel met bedrijven die deze certificering hebben. Denk aan SCO 2 type 2, SCO 3 type 2 en PCIDSS. Daarnaast zijn we zelf ISO 27001 gecertificeerd!

Meer over ISO

Ben je op zoek naar een digital agency?

We ontwikkelen digitale producten die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.