Onze services | ROX Digital Agency

Onze services

ROX is een strategisch digital agency dat opereert op het gebied van design, development en innovatie. Wij helpen je bij het bedenken, bouwen en lanceren van gebruikersgerichte software.
Developer achter computer met programmeercode

Wat we doen

Wij helpen bedrijven hun digitale groei te realiseren. Van websites tot volledige digitale strategieën en innovatieve software. Ons uitgebreide aanbod aan diensten, vaardigheden en oplossingen biedt ideale kansen om software te verbeteren en uit te breiden.

Oplossingen

Webapplicaties & API's

Technische web-apps met API's als kern. Schaalbaar gebouwd en aangevuld met interactieve gebruikersinterfaces.

Meer over webapplicaties & API's

CMS websites

Custom content management websites die geoptimaliseerde, conversie-verhogende digitale gebruikers-ervaringen leveren.

Meer over CMS websites

Platformen & portalen

Service platformen en portalen die zijn gebouwd op basis van zakelijke vereisten en de wensen en behoeften van de gebruiker.

Meer over platformen & portalen

Digitale toegankelijkheid

Bereik tot 20% meer van je potentiële doelgroep door je digitale uitingen toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking.

Meer over digitale toegankelijkheid

Diensten

Strategie & Advies

We analyseren problemen en definiëren oplossingen. We onderzoeken, plannen en ontwikkelen software strategieën voor toonaangevende namen en marktleiders uit verschillende sectoren.

Meer over strategie & advies

Concept & Design

We ontwerpen zinvolle gebruikerservaringen en interfaces die aansluiten bij bedrijfsdoelstellingen. Daarbij benutten we creatieve kansen om design te verbinden aan de doelgroep.

Meer over concept & design

Technologie & Engineering

Development is ons vak. We gebruiken de juiste technieken om tot het beste eindresultaat te komen. We houden rekening met veiligheid, performance en schaalbaarheid van het product.

Meer over technologie & engineering

Support & Scale

Nadat projecten zijn afgerond, kunnen we aanblijven als adviseur voor design en development. We helpen klanten bij het opschalen van producten, verbeteren van processen of ondersteuning van dagelijkse activiteiten.

Meer over support & scale

programmeercode weergegeven op een computerscherm

Jouw digitale groei start hier

Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op