Concept & Design | ROX Digital Agency

Concept & Design

We gebruiken relevant en glashelder design om de beste digitale productervaringen vorm te geven. We passen design op verschillende manieren toe, passend bij de specifieke fase waarin jouw product zich bevindt.

Onze concept en design services

Digital Product Design

Digital product design is een belangrijk onderdeel van ons proces, waarbij we strategie vertalen naar gebruiksvriendelijk en effectief ontwerp. We creëren designs vanuit de behoefte van de gebruiker, aansluitend op jouw wensen.

Leer meer over Digital Product Design

Prototyping

Een prototype is een voorbeeldversie van het uiteindelijke product. Het is een kostenbesparende manier om design problemen te identificeren en op te lossen.

Leer meer over Prototyping

UX Design

Met UX design verplaatsen we ons in de gebruiker van jouw product. We onderzoeken de doelgroep en analyseren gebruikersdata. Deze bevindingen zetten we om in doelen en functionaliteiten, die we in wireframes plaatsen.

UI Design

Met UI design richten we ons op het implementeren van het visuele ontwerp, met als doel het product gebruiksvriendelijk te maken. In dit proces creëren we zowel de vormgeving als de interactieve stijl van het product.

Digital Design Systems

Een digital design system is een set richtlijnen, instructies en herbruikbare UI-componenten met als doel het creëren van efficiëntie en consistentie in het gebruik van design. Met digital design systems, besparen we organisaties veel tijd en kosten.

Leer meer over Digital Design Systems

Het team van een digital agency op de werkvloer

Jouw digitale groei start hier

Ben je op zoek naar design dat perfect aansluit bij jouw productstrategie en doelgroep? We helpen je graag bij de creatie van jouw producten. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op