Technische SEO | ROX Digital Agency
Het team van een digital agency in actie op de werkvloer

Technische SEO

De juiste basis voor jouw SEO

Wat is technische SEO?

Technische SEO verwijst naar het optimaliseren van verschillende technische aspecten van een website om de website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Daarnaast kan technische SEO ook een positieve invloed hebben op andere SEO-verbeteringen, zoals content optimalisatie en linkbuilding. Met technische SEO leggen we de basis van jouw zoekresultaten.

Technische SEO diensten

Bij onze projecten houden we rekening met verschillende aspecten van technische SEO om ervoor te zorgen dat onze klanten een goed geoptimaliseerde website krijgen. Dit omvat standaard optimalisaties zoals metadata, redirects, SEO-plugins en het koppelen van de website aan Google-diensten zoals Search Console, Analytics en Tag Manager.

Developers op de werkvloer van een digital agency

Maatwerk SEO diensten

We bieden ook maatwerk op het gebied van technische SEO. We kunnen bijvoorbeeld helpen met het optimaliseren van de website-architectuur, de laadsnelheid en de mobielvriendelijkheid van de website. We werken samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen en bieden op basis daarvan oplossingen op maat.

Structured data

Met structured data verbeteren wij de vindbaarheid van je website door aanvullende informatie toe te voegen, zoals reviews, levertijden, vacatures en afbeeldingen. Dit kan je zichtbaarheid in de zoekresultaten enorm verbeteren en het aantal klikken en conversies vergroten. Wij richten de structured data zo in dat je deze gemakkelijk zelf kunt beheren en updaten voor optimale zoekmachine-optimalisatie.