Technische SEO

De juiste basis voor jouw SEO

Wat is technische SEO?

Technische SEO verwijst naar website-optimalisaties die websites helpen hoger te scoren in de zoekresultaten van Google. Daarnaast heeft technische SEO een grote invloed op de resultaten van andere SEO verbeteringen. Met technische SEO leggen we de basis van jouw zoekresultaten.

Technische SEO diensten

We bieden een aantal mogelijkheden en diensten op het gebied van technische SEO, maar een groot deel van de optimalisaties worden standaard in onze projecten doorgevoerd. Zo verzorgen we onder andere metadata, redirects, SEO-plugins en het koppelen aan Google diensten zoals Search Console, Analytics en Tag Manager.

Optionele SEO diensten

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om technische SEO te verbeteren. We geven onze klanten graag de keuze welke verbeteringen ze wel of niet willen implementeren. Zo betaal je alleen voor de optimalisaties die relevant zijn voor jouw doelen.

Structured data

Ook structured data is een optionele technische SEO dienst die we kunnen bieden. Structured data is aanvullende informatie die in Google kan worden gebruikt. Denk aan reviews, levertijden, vacatures, afbeeldingen en meer. Dit kan een enorme meerwaarde zijn voor de vindbaarheid van je website, producten en diensten. We richten structured data zo in dat je deze volledig zelf kunt beheren.

Support & Scale

Geïnteresseerd in welke services we nog meer aanbieden op het gebied van support & scale? Klik dan vooral door onze andere oplossingen.

Digitale Toegankelijkheid
Cloud Hosting
Software Security