Support & Scale

Wij ondersteunen producten en diensten door rekening te houden met de groei van jouw organisatie en de schaalbaarheid van haar digitale producten. Door te kijken naar de behoeften van jouw product en doelgroep kunnen we support op maat te bieden.

Onze support en scale services

Cloud hosting

Wij helpen je met een managed hosting oplossing, waarbij we verschillende omgevingen aanbieden. We bieden een uitgebreide service en ontzorgen dankzij regelmatige backups, performance monitoring, updates van de servers, uitgebreide security en meer.

Quality assurance

Dankzij een uitgebreide quality assurance zorgen we ervoor dat projecten vlekkeloos verlopen. Door problemen op te sporen en direct op te lossen, voorkomen we storingen. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit zorg te bieden voor de producten en diensten van onze klanten.

Technische SEO

Dankzij de implementatie van technische SEO verbeteren we de technische aspecten van jouw website. Hiermee vergroten we de gebruikerservaring en laten we jouw website optimaal ranken in zoekmachines.

Digitale toegankelijkheid

Wij helpen bij het toegankelijk maken van jouw website of applicatie door rekening te houden met een grote gebruikersgroep die leeft met een beperking. Door rekening te houden met digitale toegankelijkheid, vergroot je jouw bereik met 20%.

SLA's

We bieden SLA's (Service Level Agreements) aan in verschillende vormen, passend bij de applicatie. We ontzorgen door de applicaties structureel te voorzien van de laatste security- en feature updates. Ook monitoren we storingen en opvallendheden. Mochten er toch problemen ontstaan, dan lossen we ze direct op. Daarnaast zijn SLA's op aanvraag uit te breiden met bijvoorbeeld 24/7 support en nog snellere responstijden.

Jouw digitale groei start hier

Wat zijn de volgende stappen voor jouw producten? Wij denken graag mee in de groei van jouw digitale portfolio. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op