Support & Scale

Wij ondersteunen producten en diensten door rekening te houden met de groei van jouw organisatie en de schaalbaarheid van haar digitale producten. Door te kijken naar de behoeften van jouw product en doelgroep kunnen we support op maat te bieden.

Onze support en scale services

Cloud hosting

Wij helpen je met een managed hosting oplossing, waarbij we verschillende omgevingen aanbieden. We bieden een uitgebreide service en ontzorgen dankzij regelmatige backups, performance monitoring, updates van de servers, uitgebreide security en meer.

Technische SEO

Dankzij de implementatie van technische SEO verbeteren we de technische aspecten van jouw website. Hiermee vergroten we de gebruikerservaring en laten we jouw website optimaal ranken in zoekmachines.

Digitale toegankelijkheid

Wij helpen bij het toegankelijk maken van jouw website of applicatie door rekening te houden met een grote gebruikersgroep die leeft met een beperking. Door rekening te houden met digitale toegankelijkheid, vergroot je jouw bereik met 20%.

Jouw digitale groei start hier

Wat zijn de volgende stappen voor jouw producten? Wij denken graag mee in de groei van jouw digitale portfolio. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op