ISO Certificering | ROX Digital Agency
Een developer aan het programmeren

ISO 27001 certificering

De juiste beveiliging voor jouw digitale producten

Veiligheid en dataverwerking

ROX is een digital agency dat klanten helpt bij het ontwerpen en ontwikkelen van digitale producten. Tijdens dit proces verwerken we een enorme hoeveelheid aan data. Van offertes tot inloggegevens en van vertrouwelijke mails tot persoonsgegevens. Dankzij ISO 27001 kunnen we aantonen dat we al deze data veilig verwerken en daarmee voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

Wat is ISO 27001?

ISO/IEC 27001 geldt als dé internationale standaard voor security. Deze norm beschrijft hoe bedrijven het beste kunnen omgaan met informatiebeveiliging, zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen organisaties. Al deze aspecten worden formeel vastgelegd in het ISMS-beheersysteem.

ISO gecertificeerd

ROX is een ISO gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat al onze processen en procedures zijn beoordeeld door een onafhankelijke ISO-auditor, die heeft vastgesteld dat we voldoen aan alle ISO 27001 vastgestelde eisen. Door alle beveiligingsmaatregelen te volgen beschermen we niet alleen onze partners en klanten, maar waarborgen we ook de veiligheid van onze eigen organisatie tegen mogelijke indringers.

ISO audits

Het behalen van de ISO-certificering is meer dan een eenmalige gebeurtenis. Het omvat een voortdurende proactieve benadering van risicobeheer. We nemen effectieve maatregelen om een beveiligingsinfrastructuur te handhaven waarmee we kunnen voldoen aan de vereisten van jaarlijkse audits en evaluaties. Zo verzekeren we onze klanten van een hoogwaardige beveiliging van hun gegevens.

ROX Digital Agency ISO gecertificeerd

Jouw digitale producten gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Neem contact met ons op om jouw project te starten.