ROX Digital Agency is ISO 27001 gecertificeerd | ROX

ISO 27001 certificering

De juiste beveiliging voor jouw digitale producten

ROX is een digital agency dat klanten helpt bij het ontwerpen en ontwikkelen van software. Tijdens dit proces verwerken we een enorme hoeveelheid aan data. Van offertes tot inloggegeven en van vertrouwelijke mails tot personeelsgegevens. Dankzij ISO 27001 kunnen we aantonen dat we al deze data veilig verwerken en daarmee voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

Wat is ISO 27001?

ISO/IEC 27001 is dé internationale norm voor security. Deze norm beschrijft hoe bedrijven het beste kunnen omgaan met informatiebeveiliging, zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen organisaties. Dit alles leggen we officieel vast in het ISMS beheersysteem.

ISO 27001 certificering

ROX is een ISO gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat al onze processen en procedures zijn beoordeeld door een onafhankelijke ISO-auditor, die heeft vastgesteld dat ons ISMS managementsysteem voldoet aan alle ISO 27001 vastgestelde eisen. Door alle beveiligingsmaatregelen te volgen, beschermen we naast onze partners en klanten ook onze eigen organisatie tegen mogelijke indringers.

ROX Digital Agency ISO gecertificeerd

Jouw digitale producten gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Neem contact met ons op om jouw project te starten.