Webapps & API's

Met webapplicaties en API’s digitaliseren we jouw bedrijfsprocessen. Dankzij webapplicaties kunnen we belangrijke bedrijfsdoelen bereiken, zoals het verlagen van personeels- of inkoopkosten of het versnellen of opschalen van interne processen. Onze webapps zijn cloud-based daarom overal en vanuit elke browser bereikbaar.

Onze oplossingen

Maatwerk webapp

Automatiseer tijdrovende of foutgevoelige bedrijfsprocessen met een maatwerk webapplicatie. We helpen je met het in kaart brengen van de kansen voor automatisering en stellen een plan voor een schaalbare applicatie op die lang mee gaat.

API’s & koppelingen

API's, oftewel Application Programming Interfaces, zijn applicaties die ervoor zorgen dat verschillende software systemen met elkaar kunnen communiceren. We bouwen API koppelingen op maat, naar jouw wensen.

Software refactoring

Zit jouw applicatie tegen een ontwikkelplafond aan? is de applicatie technisch verouderd maar het concept nog steeds relevant? Wij herbouwen jouw applicatie met moderne technieken en een strategische aanpak om tot een schaalbaar en duurzame nieuwe versie te komen.

SaaS: Software-as-a-Service

Software-as-a-Service is een model waarbij softwareapplicaties als een service via de browser worden geleverd. Hoewel het een interne service kan zijn, wordt er vaak gebruik gemaakt van een betaald abonnementsmodel. Bekende voorbeelden van SaaS-producten zijn Dropbox, MailChimp, Salesforce, Slack en Hubspot. Wij helpen je met het realiseren en opschalen van jouw product.

PWA: Progressive Web Application

Een progressieve webapplicatie kan worden gebruikt als app of als website. PWA’s zijn een mooie balans tussen web en app. Ze bieden snelle performance, kunnen functionaliteiten van je mobiele device gebruiken maar zijn wel bereikbaar via je browser.

Design systems

Heb je al een landschap aan applicaties maar ontbreekt er consistentie of een professionele uitstraling? Wij ontwerpen een design system voor een consistente lay-out over al je applicaties, die makkelijk door te toe te passen is op toekomstige applicaties.

Onze projecten

Bekijk enkele van onze projecten waar we webapplicaties hebben gebouwd of API’s hebben geïmplementeerd:

Jouw webapplicatie, onze oplossingen

  • Jouw webapplicatie mobile first (of responsive) gebouwd

  • Te koppelen met jouw bestaande systemen

  • We werken op een MVP werkwijze met Agile development

  • Schaalbaar gebouwd

  • Voldoet aan strenge privacy en security richtlijnen

  • Open Source 

  • Customer centered approach

Jouw digitale groei start hier

Wil je een webapplicatie of API koppeling laten ontwikkelen? Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op