Strategie & Advies | ROX Digital Agency

Strategie & Advies

Het creëren van succesvolle digitale producten vereist een doordachte strategie. We zetten bedrijfsdoelen om in succesverhalen door passende productstrategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

Onze strategie en advies services

Digital Consultancy

Wij zijn een partner voor jouw digitale processen en helpen je bij het vinden van de juiste strategie voor je software portfolio. We onderzoeken problemen en analyseren huidige oplossingen. Daarbij bieden we volledige ondersteuning op het gebied van design en development.

Leer meer over Digital Consultancy

Design Sprints

Een design sprint is een vijfdaags proces waarin we werken vanuit een probleem of behoefte naar een werkend digitaal prototype. Tijdens de sprint testen we ideeën met jouw doelgroep, waarvan de resultaten de richting voor een product of dienst bepalen.

Leer meer over Design Sprints

Technology Roadmaps

Een technology roadmap is een visuele vertaling van de technologische visie en strategie van een organisatie. Het draagt bij aan het ontwikkelen van de juiste technologieën en bijbehorende structuren om te voldoen aan de behoeften van jouw doelgroep.

Leer meer over Technology Roadmaps

Performance Monitoring

Met performance monitoring zorgen we ervoor dat software zoals webapplicaties optimaal blijven werken en we de juiste prestaties leveren op het gebied van snelheid, resultaten en gebruikerservaringen.

Leer meer over Performance Monitoring

Strategische Workshops

Tijdens strategische workshops verzamelen we informatie over het probleem, bedrijfsstrategie, doelgroep, data en meer. Zo leren we begrijpen hoe het product of dienst vooruit kan, wat resulteert in een strategie en een stappenplan van activiteiten.

Leer meer over Strategie Workshops

Developers in bespreking

Jouw digitale groei start hier

Het vinden van de juiste strategie voor je digitale portfolio kan een uitdaging vormen. We helpen je graag de ideale productstrategie te ontdekken. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op