Strategie & Advies

Het creëren van succesvolle digitale producten vereist een doordachte strategie. We zetten bedrijfsdoelen om in succesverhalen door passende productstrategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

Onze strategie en advies services

Digital consultancy

Wij zijn een partner voor jouw digitale processen en helpen je bij het vinden van de juiste strategie voor je software portfolio. We onderzoeken problemen en analyseren huidige oplossingen. Daarbij bieden we volledige ondersteuning op het gebied van design en development.

Design sprints

Een design sprint is een vijfdaags proces waarin we werken vanuit een probleem of behoefte naar een werkend digitaal prototype. Tijdens de sprint testen we ideeën met jouw doelgroep, waarvan de resultaten de richting voor een product of dienst bepalen.

Technology roadmaps

Een technology roadmap is een visuele vertaling van de technologische visie en strategie van een organisatie. Het draagt bij aan het ontwikkelen van de juiste technologieën en bijbehorende structuren om te voldoen aan de behoeften van jouw doelgroep.

Strategische workshops

Tijdens strategische workshops verzamelen we informatie over het probleem, bedrijfsstrategie, doelgroep, data en meer. Zo leren we begrijpen hoe het product of dienst vooruit kan, wat resulteert in een strategie en een stappenplan van activiteiten.

Functioneel ontwerp

Het functioneel ontwerp is een plan waarin alle technische wensen en eisen waaraan een product moet voldoen zijn verzameld en beschreven. Het functioneel ontwerp vormt een belangrijk onderdeel van strategische productontwikkeling.

User research

Door het uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief gebruikersonderzoek brengen we de behoefte van de gebruiker in kaart. Dankzij die inzichten brengen we verbeteringen aan in onze applicaties. Zo analyseren we data van tools zoals Google Analytics en Hotjar, verzorgen we enquêtes en fysiek onderzoek zoals observaties en user testing.

Jouw digitale groei start hier

Het vinden van de juiste strategie voor je digitale portfolio kan een uitdaging vormen. We helpen je graag de ideale productstrategie te ontdekken. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op