Statamic - ROX Digital Agency | ROX

Statamic CMS voor jouw Laravel applicatie

Je website zelf kunnen beheren, dat is wel zo handig. En om alles uit je website te halen, heb je een gebruiksvriendelijk CMS nodig. Wanneer je een nieuwe website laat ontwikkelen, is de keuze voor een CMS misschien wel de belangrijkste overweging.

Wat is Statamic?

Statamic is een krachtig content management systeem dat is gebouwd op het Laravel Framework. Het is specifiek ontworpen om maatwerk websites te maken, beheren en publiceren. Het geeft direct toegang tot het volledige framework en biedt een enorme hoeveelheid vrijheid om websites in te richten.

Wat zijn de voordelen van Statamic?

Statamic heeft een brede set aan kernfuncties, die zijn opgenomen in het CMS. Statamic wordt gemaakt met behulp van een zogenoemd flat-file content management systeem. Doordat het systeem wordt aangedreven door statische bestanden, is er geen database nodig om content te beheren. Er zijn veel voordelen aan het maken van websites zonder database.

Statamic specialist Rotterdam

ROX Digital Agency is dé Statamic specialist uit Rotterdam. Al jarenlang ontwikkelen we maatwerk websites op het Statamic CMS. Ben je op zoek naar een Statamic specialist? Wij helpen je graag bij het bouwen van jouw Statamic project.