Prototyping | ROX Digital Agency
Designer achter een computer op de werkvloer

Prototyping

Prototype laten maken voor jouw app, webshop of website

Met prototyping bedoelen we het proces van strategie naar een digitaal prototype. Een digitaal prototype is een werkend, toetsbaar voorbeeld van hoe een software product eruit kan zien. Het proces stelt je in staat om snel en goedkoop een idee te valideren met gebruikers, om te leren wat werkt en wat niet.

Een realistisch prototype van jouw product

Hoewel een prototype in veel verschillende maten en vormen kan komen, bouwen wij enkel werkende prototypes. Dit betekent dat we er niet alleen voor zorgen dat er rekening wordt gehouden met passend design, maar ook dat er een flow ontstaat met meerdere schermen waar doorgeklikt kan worden.

Prototyping tijdens design sprints

Een design sprint is een goede manier om tot een werkend prototype te komen. Het is meerdaags proces dat is ontwikkeld door Google Ventures. We gebruiken het proces om ideeën te valideren en uitdagingen op te lossen door middel van prototyping en het testen van ideeën met onze klanten. Lees meer over design sprints.

Design Sprints

User testing met prototypes

Prototypes worden veel gebruikt tijdens user tests. Met een user test worden het ontwerp en de functies van het prototype getest. Dit doen we met echte gebruikers. Feedback gebruiken we om jouw product te verbeteren.

Ben je op zoek naar een digital agency?

We ontwikkelen digitale producten die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.