Software Security | ROX Digital Agency
Twee collega's van digital agency ROX aan het werk

Software Security

Projecten met de hoogste security standaarden

Wat is software security?

Bij software security gaat het om de bescherming van waardevolle data zoals bedrijfsgegevens en gebruikersgegevens. Ons doel is om de juiste beveiligingsmaatregelen te implementeren om deze gegevens te isoleren. Zo blijven deze kostbare gegevens beschermd voor jouw bedrijf en gebruikers.

Onze software security

We gebruiken diepgaande, zelf ontwikkelde veiligheidscontroles om ervoor te zorgen dat ieder project aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. We zorgen er onder andere voor dat gevoelige bestanden niet publiekelijk toegankelijk zijn. Denk aan inloggegevens, maar ook klantgegevens en financiële gegevens. Bovendien bouwen we isolatie van jouw diensten in, zodat zelfs als iemand er toch in slaagt om jouw data te bemachtigen, diegene niet direct toegang heeft tot alle gegevens. Dit doen we bijvoorbeeld door hosting en services te isoleren om zo single points of failure te voorkomen.

Voortdurende softwarebeveiliging

Software security is een continu proces, waarbij het van essentieel belang is om up-to-date te blijven met de nieuwste beveiligingsmaatregelen en -technologieën. Om deze reden implementeren we regelmatig beveiligingsupdates en -patches om ervoor te zorgen dat de software veilig blijft tegen nieuwe bedreigingen. Daarnaast voeren we regelmatig beveiligingstests uit en controleren we de software op kwetsbaarheden om ervoor te zorgen dat de software altijd optimaal beveiligd is.

OWASP

Ook zorgen we ervoor dat niemand anders jouw code kan manipuleren of op een verkeerde manier kan gebruiken. Daar gebruiken we de OWASP voor, dit is de internationale standaard voor open source software security. Ook gebruiken we speciale tools tijdens de ontwikkeling van onze projecten, zoals een security scan die eventuele beveiligingsproblemen opvangt.

Meer over OWASP

ISO certificering

ISO/IEC 27001 is dé internationale norm voor security. Deze norm beschrijft hoe bedrijven het beste kunnen omgaan met informatiebeveiliging, zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen organisaties. Door het behalen van de ISO certificering tonen we aan dat we zowel intern als voor onze klanten veilig omgaan met data.

Meer over ISO
Het team van een digital agency in actie op de werkvloer

Ben je op zoek naar een digital agency?

We ontwikkelen digitale producten die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.