Software Security

Projecten met de hoogste security standaarden

Wat is software security?

Met software security bedoelen we de beveiliging van jouw gegevens. Denk aan bedrijfsdata of gegenereerde gebruikersdata. Door de juiste beveiliging in te richten, kunnen we deze gegevens isoleren. Zo blijven deze kostbare gegevens beschermd voor jouw bedrijf en gebruikers.

Onze software security

We gebruiken diepgaande, zelf ontwikkelde veiligheidscontroles om ervoor te zorgen dat ieder project aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. We zorgen er onder andere voor dat gevoelige bestanden niet publiekelijk toegankelijk zijn. Denk aan inloggegevens, maar ook klantgegevens en financiële gegevens. Ook bouwen we isolatie van jouw diensten. Stel dat iemand toch in je data glipt, dan betekent dit dat diegene niet direct toegang heeft tot alle data. Door bijvoorbeeld hosting en services te isoleren, zorgen we ervoor dat er geen single point of failure is.

OWASP

Ook zorgen we ervoor dat niemand anders jouw code kan manipuleren of op een verkeerde manier kan gebruiken. Daar gebruiken we de OWASP voor, dit is de internationale standaard voor open source software security. Ook gebruiken we speciale tools tijdens de ontwikkeling van onze projecten, zoals een security scan die eventuele beveiligingsproblemen opvangt.

Meer over OWASP

ISO certificering

ISO/IEC 27001 is dé internationale norm voor security. Deze norm beschrijft hoe bedrijven het beste kunnen omgaan met informatiebeveiliging, zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen organisaties. Door het behalen van de ISO certificering tonen we aan dat we zowel intern als voor onze klanten veilig omgaan met data.

Meer over ISO

Support & Scale

Geïnteresseerd in welke services we nog meer aanbieden op gebied van support & scale? Klik dan vooral door onze andere services.

Digitale Toegankelijkheid
Technische SEO
Cloud Hosting