Template laten bouwen voor projectwebsites | ROX Digital Agency
Grafische weergave van vastgoed projectsites

Template laten bouwen voor projectwebsites

Het ontwikkelen van websites kan een kostbaar proces zijn, vooral wanneer je jaarlijks tientallen websites moet ontwikkelen. Met onze template builder bieden we tools om effectiever en kostenefficiënter om te gaan met websitebeheer.

Wat is een template builder?

Een template builder is een werkwijze waarmee snel en effectief nieuwe projectwebsites worden opgezet. Dankzij verschillende componenten met meerdere variaties, bouw je eenvoudig websites die niet onderdoen voor een volledig op maat gemaakte website. We kunnen deze template builder volledig aan huidige bedrijfsprocessen zoals Mollie, Mailchimp of Salesforce koppelen.

Hoe bouwen we een template builder?

Een template builder wordt geheel in overleg en volgens jouw wensen gebouwd. Over het algemeen beginnen we met het definiëren van jouw toekomstige projectwebsites. We bepalen uit welke componenten de websites opgebouwd moeten worden en gaan vervolgens over tot design en development. We gebruiken technieken als React om de frontend te bouwen en Laravel om de backend te bouwen. We koppelen dit aan het CMS waarmee de content wordt beheerd.

Grafische weergave van de website van een vastgoedontwikkelingsproject
Grafische weergave van een mobiele woningzoeker

Eenvoudig zelf content beheren

Een template builder biedt volledige controle over jouw projectwebsites en hun inhoud. We gebruiken Statemic: een content management systeem waarmee je eenvoudig websites kunt ontwerpen en bouwen. Net als het beheren van de content, kan dit proces volledig door een marketeer of content specialist worden beheerd. Zo heeft u volledige controle over uw projectwebsites en is er geen tussenkomst van een design- of developmentpartij nodig.

De voordelen van een template builder

  • Zelf websites ontwerpen en bouwen in een handomdraai

  • Volledige controle over content, paginabeheer en livegang

  • Verbind jouw projectwebsites met elke app, data of apparaat 

  • Compleet en veilig, dankzij technologieën als React, Laravel en Statemic

Developer achter computer

Hoeveel kost een template builder?

De kosten voor een template builder zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal benodigde componenten, maar ook de hoeveelheid API’s die gekoppeld moeten worden. Ook kunnen de wensen van een template builder variëren. Daarom denken we graag met je mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ben je op zoek naar een oplossing om jouw websites effectiever en kostenefficiënter te bouwen? Neem dan contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op