Amvest | ROX Digital Agency

Amvest

Partnerschap voor creatie, doorontwikkeling en beheer van digitaal vastgoedportfolio
Kantoor van Amvest

Amvest is een Nederlandse vastgoedbelegger en ontwikkelaar die zich richt op het ontwikkelen, investeren en beheren van woningen en woongebieden in Nederland. Het bedrijf is actief betrokken bij de ontwikkeling van duurzame en leefbare woonomgevingen.

Real time kavelkaart met geselecteerde woningen
Grafische afbeelding van een mobiele website

Uitdaging

Amvest heeft ons gevraagd om hun strategische digitale partner te worden. We beheren het volledige digitale productlandschap van Amvest, inclusief de ontwikkeling, lancering en optimalisatie van projectwebsites. Daarnaast zorgen we voor een optimale online ervaring: we verzorgen hosting, SLA beheer, (door)ontwikkeling van woningzoeker applicaties en integratie van maatwerk tools en koppelingen.

Onze grootste uitdaging was om een vlekkeloze overgang te realiseren van alle digitale producten van Amvest. We wilden ervoor zorgen dat het bedrijf zich geen zorgen hoefde te maken over de verplaatsing van al hun projectwebsites en bijbehorende applicaties.

Kantoorruimte van Amvest

Uitbreiding WordPress template

Voor Amvest maken we gebruik van een op maat gemaakt WordPress template, dat dienst doet als basis voor zowel de ontwikkeling van nieuwe websites als de verdere uitbreiding van reeds bestaande sites. Om de functionaliteit van de websites te verbeteren, ontwikkelen we nieuwe componenten die het template uitbreiden. Door dit maatwerk template als basis te gebruiken kunnen we snel lanceren wanneer dat nodig is.

Doorontwikkeling woningzoeker

De backend van de oorspronkelijke woning beheerapplicatie was sterk verouderd. We hebben een geheel nieuwe backend applicatie ontwikkeld en deze gekoppeld aan de bestaande frontend van de woningzoeker applicaties. Bovendien hebben we de backend van deze woningzoeker gekoppeld aan Hubspot, waardoor Amvest de status van woningen direct vanuit hun CRM kan beheren.

Ook hebben we de nieuwe backend aan verschillende externe woningplatformen gekoppeld zodat het al het aanbod van Amvest op één plek centraal beheerd kan worden. De woningzoeker is ontwikkeld in Laravel en wordt geïntegreerd in WordPress met behulp van onze eigen backend.

Grafische weergave van kavels op een website

Hosting op maat

We hebben alle Amvest applicaties naar onze hosting overgezet. De migratie van de hosting voor deze applicaties was een intensieve klus, omdat alles op de juiste manier moest worden ondersteund. Om dit te bereiken, hebben we de huidige applicaties onderzocht en een testomgeving opgebouwd om te verifiëren of de hosting correct kon worden nagebootst.

Voor alle WordPress projectwebsites en alle woningzoekers maken we gebruik van managed hosting die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de snelheidseisen van WordPress. We hebben ook verbeterde caching kunnen implementeren, waardoor de websites aanzienlijk sneller zijn geworden.

Grafische weergave van een website
Grafische weergave van een website

Beheer en monitoring

We bieden Amvest uitgebreide ondersteuning voor zowel de doorontwikkeling van hun websites als applicaties. Bovendien houden we voortdurend toezicht op de prestaties en het gebruik van alle applicaties, waardoor we snel kunnen reageren op ongebruikelijke situaties. We voorzien in regelmatig beveiligingsonderhoud om ervoor te zorgen dat alle systemen veilig blijven functioneren.

Wij helpen bij het overnemen en doorontwikkelen van jouw digitale landschap

Wij helpen bij het beheren en ontwikkelen van jouw bestaande en toekomstige websites. Neem contact met ons op om te beginnen met jouw project.

Neem contact op