Brinck Roll Out Services | ROX Digital Agency

Brinck Roll Out Services

Eenvoudig werkafspraken inplannen met Meterverwisselen.nl
Monteur leunend tegen auto

Eens in de zoveel tijd is er werk nodig in je meterkast. Brinck Roll Out Services voert dit onderhoud uit in opdracht van diverse leveranciers zoals Eneco en Liander. Brinck heeft ROX gevraagd een platform te bouwen waar huiseigenaren eenvoudig een afspraak kunnen inplannen voor het vervangen van hun slimme meter.

De voordelen

Onze doelstelling was het gemakkelijker maken van afspraken en moest voor zowel klanten als technici voordelen opleveren. Tijdens het project lag onze focus op pijlers als klanttevredenheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Dit omvatte het verminderen van klachten, niet-thuis momenten en de druk op de klantenservice.

497

Maandelijkse afspraken

50%

Vermindering call-center belasting

110%

Verhoogde werkefficiëntie

Mogelijke thema′s

Grafische weergave van een website

User flows

Het platform bevat drie flows om elk type gebruiker te begeleiden bij het maken van een afspraak.

Verlaging werkdruk

Dankzij een uitgebreide selfservice helpdesk wordt er minder contact opgenomen met de klantenservice.

Schaalbaarheid

Energieleveranciers kunnen in enkele stappen worden toegevoegd bij uitbreiding van het leveranciersportfolio.

Verschillende ingangen

Ongeacht of de bezoeker via een directe link in een brief binnenkomt, wordt doorverwezen door zijn energieleverancier of simpelweg de website vindt via Google; elke bezoeker wordt op de juiste manier naar de afsprakenmodule geleid.

Thema's

Brinck levert diensten voor verschillende energieleveranciers. Het platform is ingericht om met enkele aanpassingen een branded landingspagina per leverancier te creëren.

Mobile first

Veel gebruikers bezoeken het platform vanaf mobiele apparaten. Daarom hebben we gekozen voor een mobile-first aanpak, wat het gemak voor de doelgroep vergroot.

Automatisering afspraken

Bezoekers worden stap voor stap geholpen met het inplannen van een afspraak, die dan automatisch in de planning van Brinck verschijnt. Dit alles zonder tussenkomst van medewerkers.

Custom CMS

Met de open source building blocks van Laravel is een CMS op maat opgezet dat gebruiksvriendelijk en razendsnel is. Binnen no-time kan een nieuwe energieleverancier worden toegevoegd.

Planning tool

Bij het bouwen van software houden we altijd rekening met de werkprocessen van onze klanten. Dat geldt ook voor de planningstool PTI van Brinck, die we in het nieuwe platform hebben geïntegreerd.

Wij bouwen jouw online afsprakenplatform

Wij integreren maatwerk platformen in jouw huidige werkprocessen. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op