Heijmans Slimme Infra | ROX Digital Agency

Heijmans Slimme Infra

Corporate platform voor gebied-geoptimaliseerde leadgeneratie

Heijmans Infra is het onderdeel van Heijmans dat zich volledig focust op infrastructurele projecten, zoals wegenbouw, watermanagement en de bouw van industriële sites. Ze streven naar duurzame en innovatieve oplossingen voor veilige en slimme infrastructuur.

Mobiele weergave van interactieve kaart op een website
Tablet weergave van een website

Uitdaging

Heijmans Infra heeft ons benaderd als strategische digitale partner voor de ontwikkeling van een leadgeneratie platform over alle werkzaamheden die Heijmans uitvoert op het gebied van infrastructuur. Wij hebben de volledige verantwoordelijkheid gekregen voor het ontwerp en de ontwikkeling van het platform.

Een belangrijke uitdaging van het project was om de grote hoeveelheid infra-diensten van Heijmans centraal te stellen op een manier die gebruiksvriendelijk en intuïtief is voor de bezoekers van de website.

Grafische weergave van een interactieve kaart

Interactieve kaart

Ons doel was om de bezoekers van de website een optimale gebruikerservaring te bieden. Om dit te bereiken hebben we een interactieve kaart ontwikkeld, die een visuele weergave biedt van alle activiteiten van Heijmans Infra. Deze kaart stelt bezoekers in staat om op een intuïtieve en gemakkelijke manier meer te weten te komen over de projecten van Heijmans Infra.

We hebben de interactieve kaart zo ontwikkeld dat deze volledig aanpasbaar is voor het Heijmans team. Dit betekent dat ze zelf gemakkelijk wijzigingen kunnen aanbrengen, zoals het toevoegen van nieuwe locaties, het bijwerken van projectinformatie en het aanbrengen van andere updates.

Maatwerk design

Ons doel bij het ontwerpen van de website was om een unieke stijl te ontwikkelen die consistent was met de uitstraling van de Heijmans.nl website. Dit hebben we bereikt door het gebruik van vergelijkbare componenten, kleuren en typografie. Daarnaast hebben we ons gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring door een naadloze navigatie te implementeren, waardoor de distributie van informatie gemakkelijker wordt.

Heijmans tunnel

Spotler API koppeling

We hebben een op maat gemaakte API koppeling ontwikkeld tussen het marketing automation platform Spotler en het Statamic CMS. Dankzij deze koppeling is het nu mogelijk voor het Heijmans team om ieder formulier op de website zelf in te richten. Daarnaast worden alle inzendingen ontvangen binnen Spotler en kan daar verder beheerd worden met marketing automation.

Grafische weergave van interactieve kaart op een laptop
Mobiele weergave van een website

Locatie API integratie

We hebben tevens een locatie API geïntegreerd op de website, waardoor we content kunnen tonen die is afgestemd op de locatie van de bezoeker. Dit omvat lokale contactgegevens en content. Door deze aanvulling wordt de website relevanter en persoonlijker voor elke bezoeker.

Wij ontwikkelen jouw Laravel & Statamic website

Wij helpen klanten bij de ontwikkeling van hun nieuwe website in Laravel en Statamic. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op