Mulder Shipyard | ROX Digital Agency

Mulder Shipyard

Website redesign voor Nederlands vakmanschap

Mulder Shipyard bouwt al meer dan 75 jaar luxe motorjachten, en staat wereldwijd bekend om haar sublieme kwaliteit. Hoogwaardige afwerking en indrukwekkende vaareigenschappen op basis van Nederlands vakmanschap.

ROX creëerde voor Mulder Shipyard de nieuwe website, op maat ontwikkeld op het Wordpress CMS en vol beleving.

Uitdaging

Mulder Shipyard was toe aan vernieuwing van de website. Door strategische veranderingen in de afgelopen jaren was er behoefte aan een nieuwe structuur die daarbij past. Ook wilde het marketingteam graag meer beleving en flexibiliteit in het wijzigen en uitbreiden van de website.

Resultaten

  • Information Architecture

  • Experience Design

  • Wordpress CMS

  • Bounce Rate: -55%

  • Aantal bekeken pagina’s per sessie: +100%

Experience

Beleving staat in de nieuwe website centraal. Gebruik van prachtig beeld, adembenemende video en een strak en modern design geven de bezoekers het luxe gevoel dat past bij de hoogwaardige kwaliteit van Mulder Shipyard.

Maatwerk website

De nieuwe website voor Mulder Shipyard is volledig op maat ontworpen en ontwikkeld op het Wordpress CMS.

Voorafgaand aan de ontwikkeling hebben we alle wensen in kaart gebracht en verwerkt in een klikbaar wireframe prototype. Op basis daarvan is het visual design gemaakt. Nadat alles in detail klopte hebben we de website ontwikkeld en alle koppelingen gerealiseerd.

Verbeterde navigatiestructuur

De website van Mulder Shipyard bevat veel content. We hebben de statistieken van de oude website grondig geanalyseerd en merkten dat de bestaande navigatiestructuur voor verwarring zorgde. Met een card-sorting sessie hebben we dit in kaart gebracht en geherstructureerd zodat alle data elkaar goed opvolgt en logisch gegroepeerd is.

Door deze nieuwe data-architectuur is het voor de verschillende bezoekerstypes makkelijker om de gewenste content te vinden en is de website sterker gericht op conversie.

Travel plans

Om bezoekers van de website iets extra’s te bieden zijn Travel plans toegevoegd. Deze Travel plans inspireren en geven tips over de mooiste bestemmingen die te bereiken zijn met hun Mulder jacht.

Drag & drop content beheer

De website is ontwikkeld op basis van het populaire Wordpress CMS. Het beheer van de website is extreem flexibel. Pagina’s kunnen met drag & drop eenvoudig samengesteld worden. De blokken hiervoor hebben we op maat voor Mulder Shipyard ontwikkeld. Hierdoor kan het hele marketing team zelf gemakkelijk contentwijzigingen doen. Ook geeft dit enorme flexibiliteit in het opzetten van hele nieuwe pagina’s.

Digital asset management

Mulder Shipyard beschikt over veel prachtig beeldmateriaal. Daarom hebben we een custom media bibliotheek geïmplementeerd waar afbeeldingen eenvoudig gegroepeerd en gecategoriseerd kunnen worden. Klaar om in te zetten in de website.

Maatwerk websites voor jouw organisatie

Wij bouwen maatwerk websites voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op