SmartHealth | ROX Digital Agency

Smart Health

Development partner in global health solutions

Smart Health is het digitale platform voor leefstijlverbetering en wellbeing. Het wetenschappelijke gevalideerde platform geeft gebruikers inzicht in persoonlijke gezondheid en wellbeing en ondersteunt ze vervolgens in het verbeteren hiervan door middel van advies, educatie en aanbod op maat. Dankzij het platform worden gebruikers ondersteund op het gebied van gezonde voeding, lichaamsbeweging, mentale gezondheid, werkbeleving en ziektepreventie

Uitdaging

Smart Health heeft ROX gevraagd om te fungeren als development partner van hun nieuwe corporate website. Vanwege ambitieuze plannen om internationaal te groeien, is besloten tot een naamswijziging. Als onderdeel hiervan heeft Smart Health een redesign van de website uitgevoerd, waarvan wij de ontwikkeling op ons hebben genomen.

De krappe deadline die ons werd voorgelegd was zonder twijfel de grootste uitdaging van het project. Met een harde deadline van slechts één maand, wisten we dat we snel en efficiënt te werk moesten gaan om de eerste release tijdig te voltooien.

Partner in design

Tijdens dit project werd het ontwerp aangeleverd door de klant. Onze designafdeling heeft in samenwerking met Smart Health gekeken naar manieren om het ontwerp te optimaliseren. Door enkele inconsistenties waren er aanpassingen nodig om het beste resultaat te bereiken. Het Smart Health team speelde hierin een belangrijke rol en dankzij hun open communicatie hebben we alles goed kunnen afstemmen.

Content componenten

De website is gebouwd in Laravel en Statamic, waarvoor we verschillende content componenten hebben ontwikkeld. Om de website nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers, hebben we nieuwe pagina templates en blog types toegevoegd. Tevens hebben we de functionaliteit toegevoegd om video's van YouTube en Vimeo en muziek van Spotify in het CMS in te sluiten, waardoor het voor de klant eenvoudig is om deze content op de website te plaatsen.

Brevo integratie

Smart Health maakt gebruik van Brevo (voorheen Sendinblue) als platform voor hun formulieren. Wij hebben Brevo geïntegreerd in hun nieuwe website. Door deze integratie kan Smart Health de formulieren insluiten in het Statamic CMS, zodat formulier inzendingen zowel in het CMS als in Brevo worden ontvangen.

Smart Health heeft de vrijheid om hun formulieren aan te passen en nieuwe velden toe te voegen. Wanneer ze dit in Brevo doen en de embed-link vervolgens in het CMS kopiëren, worden de wijzigingen automatisch bijgewerkt. Zo kunnen ze de formulieren eenvoudig updaten en aanpassen naar hun wensen.

Wij ontwikkelen jouw Laravel & Statamic website

Wij helpen klanten bij de ontwikkeling van hun nieuwe website in Laravel en Statamic. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op