Wereld Natuur Fonds - ROX Digital Agency | ROX

Wereld Natuur Fonds

Kennisplatform Marine Protected Areas

Briefing

De belangrijkste doelstelling van het Wereld Natuur Fonds is het beschermen van de natuur. Om daaraan bij te dragen is ROX gevraagd om de MPA action agenda te ontwikkelen. Een platform waarop kennis wordt gedeeld met betrekking tot Marine Protected Areas. Stakeholders wereldwijd krijgen zo toegang tot informatie die ze leert hun organisaties op een natuurvriendelijke manier te runnen.

Uitgebreid zoeken

Stakeholders kunnen zich gemakkelijk aanmelden op het platform. Achter de login hebben ze direct toegang tot alle documentatie. De desbetreffende informatie is vaak specifiek en moet daarom gemakkelijk te vinden zijn. Daarom hebben we een uitgebreide zoekfunctionaliteit met bijbehorende filters ingebouwd.

Licht & flexibel, overal ter wereld

Het platform moet overal ter wereld goed beschikbaar zijn. Ook in landen met een minder goede internetverbinding. Daarom hebben we dit platform zo licht mogelijk gebouwd, met gebruik van de meest efficiënte technologieën. De website is volledig beheerbaar, waardoor het WNF altijd nieuwe kennis kan blijven toevoegen.

Wij bouwen jouw digitale kennisplatform

Wij integreren maatwerk platformen in jouw huidige werkprocessen. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op