Performance Monitoring | ROX Digital Agency
Een developer aan het programmeren

Performance Monitoring

Jouw software, altijd en overal beschikbaar

Wat is performance monitoring?

Met performance monitoring zorgen we ervoor dat software, zoals webapplicaties, optimaal blijft functioneren. We monitoren continu de prestaties op het gebied van snelheid, resultaten en gebruikerservaring om ervoor te zorgen dat we de software in topconditie houden en de gebruikerservaring kunnen verbeteren.

Monitoring van applicaties

Tijdens het proces van performance monitoring detecteren we onregelmatigheden en afwijkingen in de server- of applicatiestatistieken die later problemen kunnen veroorzaken. Hierdoor kunnen we vroegtijdig ingrijpen indien gewenst en ervoor zorgen dat de server of applicatie goed toegankelijk blijft.

Uptime en downtime

Downtime kan voorkomen door oorzaken zoals een bug in de code, een defecte server, of een content delivery-netwerk dat niet beschikbaar is. Wanneer jouw webapplicatie niet beschikbaar blijkt, springen we direct in. We bekijken eerst de situatie en geven een update over het probleem en de mogelijke oplossing. Daarna gaan we direct aan de slag om het probleem op te lossen, zodat we de downtime voor jou en je gebruikers beperken. Zodra het probleem is verholpen, geven we nogmaals een update.

Snelheids­monitoring

We houden de snelheid van jouw webapplicatie nauwlettend in de gaten met behulp van tools zoals sitespeed.io, Google Pagespeed en GT Metrix. Als we een vertraging in de applicatie waarnemen, communiceren we dit onmiddellijk. Indien gewenst, gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem en implementeren we een oplossing. Bovendien evalueren we altijd hoe we dergelijke problemen in de toekomst kunnen voorkomen.

Ben je op zoek naar een digital agency?

We ontwikkelen digitale producten die bedrijven helpen groeien. Neem contact met ons op om jouw project te starten.