Performance Monitoring

Jouw software, altijd en overal beschikbaar

Wat is performance monitoring?

Met performance monitoring zorgen we ervoor dat software zoals webapplicaties optimaal blijven werken en we de juiste prestaties leveren op het gebied van snelheid, resultaten en gebruikerservaringen.

Performance monitoring voor jouw software

Tijdens het performance monitoring proces detecteren we inconsistenties en eigenaardigheden in de server- of applicatiestatistieken die later problemen kunnen veroorzaken. Hierdoor kunnen we vroegtijdig ingrijpen als dat gewenst is en ervoor zorgen dat de server of applicatie goed bereikbaar blijft.

Uptime en downtime

Downtime komt weleens voor. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor downtime, zoals een bug in de code, een defecte server of een content delivery-netwerk dat niet beschikbaar is. Wanneer jouw webapplicatie niet beschikbaar blijkt, springen we direct in. We bekijken eerst de situatie en geven een update over het probleem en de potentiële oplossing. Daarna gaan we direct aan de slag om het probleem op te lossen, zodat we de downtime voor jou en je gebruikers verminderen. Wanneer het probleem is opgelost, geven we nogmaals een update.

Snelheid

We monitoren de snelheid van jouw webapplicatie. Denk bijvoorbeeld aan de laadtijden van je website. Daar gebruiken we tools voor als sitespeed.io, Google pagespeed en GT metrix. Wanneer we een vermindering van de snelheid van de applicatie constateren, communiceren we dit naar onze klanten. Wanneer gewenst gaan we dan op zoek naar de oorzaak van het probleem. Wanneer we een oplossing hebben gevonden en geïmplementeerd, bekijken we altijd hoe we zulke problemen in de toekomst kunnen voorkomen.

Strategie & Advies

Geïnteresseerd in welke services we nog meer aanbieden op gebied van strategie & advies? Klik dan vooral door onze andere services.

Digital Consultancy
Design Sprints
Technology Roadmaps
Strategie Workshops