Software as a Service

Jouw online dienst, schaalbaar gebouwd

Wat is SaaS?

Software-as-a-Service is een model waarbij softwareapplicaties als een service via de browser worden geleverd. Hoewel het een interne service kan zijn, wordt er vaak gebruik gemaakt van een betaald abonnementsmodel. Bekende voorbeelden van SaaS-producten zijn Dropbox, MailChimp, Salesforce, Slack en Hubspot. Wij helpen je met het realiseren en opschalen van jouw SaaS product.

Strategische samenwerking

Voor SaaS producten sturen we altijd op een strategische samenwerking voor de lange termijn. Dit komt omdat SaaS producten zich ontwikkelen naar de wens van gebruikers, waardoor SaaS producten altijd in (door)ontwikkeling zijn. We bekijken hoe we gebruikers beter van dienst kunnen zijn en tegelijkertijd zakelijke doelen kunnen bereiken.

Schaalbaarheid

Een schaalbaar platform is vaak essentieel voor een SaaS product. De aangeboden diensten wil je kunnen opschalen, zodat je meer potentiële gebruikers kunt bereiken en faciliteren. Schaalbaarheid heeft wellicht geen prioriteit in de eerste fase van het product, maar wellicht wel in een tweede of derde release. Denk bijvoorbeeld aan een grote groei van gebruikers of internationalisering van je product. Daarom denken we altijd vooruit door bijvoorbeeld de juiste technieken als basis te gebruiken. Zo houden we direct rekening met de mogelijke lange termijn roadmap.

Technologie & Engineering

Geïnteresseerd in welke services we nog meer aanbieden op gebied van technologie & engineering? Klik dan vooral door onze andere services.

Frontend Development
Backend Development
API's & Koppelingen
Automated Testing
Progressive Web Apps
OWASP
Open Source
Pentest
Laravel
Salesforce
Statamic