Digital Agency Rotterdam: Digitale maatwerk oplossingen | ROX Digital Agency

ROX Digital Agency Rotterdam

ROX is dé digital agency van Rotterdam. Als digital agency ontwerpen en ontwikkelen we software zoals webapplicaties, API’s, CMS websites, platformen en portalen. Maar niet is voor ons te gek. We zijn namelijk dol op maatwerk!
Het team van een digitaal bureau in actie op de werkvloer

Zoek je een digital agency in Rotterdam?

Wil je software laten ontwikkelen? Een website laten bouwen? Of een ander digitaal platform laten creëren? Dan zit je goed bij ROX. Al meer dan 12 jaar zijn we dé plek in Rotterdam voor design en development van digitale producten van hoog niveau.

In ons portfolio (van meer dan 500 klanten!) zitten kleine en grote organisaties uit binnen- en buitenland. Bedrijven uit verschillende sectoren, die we helpen bij het oplossen en ontwikkelen van hun software vraagstukken.

Hoe ziet een Rotterdams digital agency eruit?

ROX Digital Agency bestaat uit een ervaren team van divers opgeleide design en development specialisten. Met 15 man totaal zijn we groot genoeg voor de complexe projecten en klein genoeg voor de juiste focus. Het team wordt gecomplimenteerd door een digital project manager, marketing manager en software support engineer.

Website laten bouwen?

Dat kan! We bouwen content management websites die geoptimaliseerde digitale gebruikerservaringen leveren. Daarnaast maken we technische web-apps en API-koppelingen. Ben je eerder op zoek naar een business portal? We bouwen namelijk ook service platformen en portalen die zijn gebouwd op basis van zakelijke vereisten en de wensen en behoeften van de gebruiker.

De juiste tools

Niet elke uitdaging vraagt om dezelfde oplossing. Om tot het juiste eindresultaat te komen, werken we met een breed scala aan platformen en frameworks. Bij ROX geloven we in efficiëntie. Daarom maken we gebruik van bestaande systemen die zich hebben bewezen.

Laravel logo
React logo
Statamic logo
GraphQL logo
Developer achter computer

Projecten van ROX Digital Agency

Bekijk de projecten we voor opdrachtgevers in Rotterdam en daarbuiten hebben gedaan.

Jouw digitale groei start hier

ROX is een technisch georiënteerd digital agency dat klanten helpt bij het realiseren van hun digitale groei. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op