Laravel website laten maken: Specialist in maatwerk | ROX Digital Agency
Developer achter computer met programmeercode

Laravel applicatie laten bouwen

ROX Digital Agency is dé Laravel specialist uit Rotterdam. Al jarenlang ontwikkelen we maatwerk applicaties zoals websites, platformen en API’s op het Laravel Framework. Ben je op zoek naar een Laravel specialist? Wij helpen je graag bij het bouwen van jouw Laravel project.

Wat is Laravel?

Laravel is een populair framework voor het ontwikkelen van krachtige webapplicaties, platformen en API’s. Het framework kenmerkt zich door schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie.

Onze Laravel services

Development

We programmeren niet alleen de frontend van je webapplicatie in het Laravel framework, maar ook de backend inclusief de onderliggende dataopslag en bijbehorende structuren.

Doorontwikkeling

Naast het ontwikkelen van nieuwe applicaties, kunnen we ook bestaande applicaties herbouwen. Dat is vaak een sneller en goedkoper proces, waardoor het een interessante optie kan zijn voor jouw organisatie.

Herbouwen

Heb je al een Laravel applicatie, maar wil je deze uitbreiden? Dat kan! Wij nemen jouw bestaande Laravel applicatie in beheer voor verdere ontwikkeling, ondersteuning of onderhoud.

API's & Integraties

We bouwen API's op maat om gegevens uit te wisselen tussen jouw interne en externe systemen. We koppelen vrijwel alles, denk aan systemen en software zoals Salesforce, Mailchimp, Exact en SAP.

Progressive Web Apps

Progressive Web Apps (PWA's) brengen het beste van web en mobiele apps bij elkaar. PWA’s kunnen de hardware op mobiele apparaten aanspreken, zonder dat daar een app voor nodig is.

OWASP Security

We werken volgens de hoogste beveiligingsstandaard (OWASP) en volgen deze standaard bij het ontwikkelen van applicaties en het uitvoeren van structurele scans die beveiligingsproblemen opsporen.

Jouw bedrijfsprocessen
optimaliseren met Laravel?

Developers in overleg achter een computer op de werkvloer
Programmeercode op een computerscherm

Bestaande applicatie herbouwen in Laravel

Bij ROX bouwen we nieuwe Laravel applicaties en nemen we bestaande Laravel applicaties in beheer voor verdere ontwikkeling. Daarnaast kunnen we ook bestaande applicaties herbouwen in Laravel. In de meeste gevallen is software herbouwen een snellere en goedkopere oplossing. Het biedt ook technische voordelen, omdat herbouwde software sneller en veiliger is. Bij het herbouwen van bestaande software in Laravel kunnen we tevens rekening houden met de juiste koppelingen, integraties en de schaalbaarheid van de applicatie.

Waarom
Laravel?

 • Statamic CMS


  Statamic is een gebruiksvriendelijk content management systeem dat is gebouwd op het Laravel Framework. Het is specifiek ontworpen om maatwerk websites te maken, beheren en publiceren. Laravel en Statamic is daarom een perfecte combinatie voor bijvoorbeeld complexe websites.

 • Toekomstbestendig


  Laravel is zowel geschikt voor eenvoudige webapplicaties als voor complexe applicaties van enterprise-niveau. De combinatie van hoge prestaties en eenvoudige configuratie van snelheid optimalisaties zorgt ervoor dat Laravel snel kan worden opgezet en goed meeschaalt.

 • Open-source


  Dankzij de open-source community wordt Laravel continu doorontwikkeld. Wekelijks worden er nieuwe functies uitgebracht. De flexibiliteit en community ondersteuning maken Laravel tot een industriestandaard. Hierdoor ben je nooit voor al jouw ontwikkelingen aan één partij gebonden.

 • Efficiënt


  Laravel biedt veel aanknopingspunten voor nieuwe functionaliteiten, zodat deze snel opgebouwd kunnen worden. Daarnaast heeft de community duizenden gratis pakketten ontwikkeld met veelgebruikte functionaliteiten, wat veel tijd bespaart bij het bouwen van een applicatie.

 • Schaalbaar


  De efficiëntie van Laravel komt niet alleen tot uiting in het verkorte ontwikkelproces, maar ook in de eenvoud van het opschalen van de applicatie. Bovendien maken krachtige debug-tools het mogelijk om performance knelpunten te identificeren en te verhelpen. Dankzij eenvoudige updates is het onderhoud ook nog eens eenvoudig.

 • API’s


  Laravel ondersteunt onder andere REST en GraphQL API's, waardoor het eenvoudig is om koppelingen te maken met andere systemen om data op te halen of weg te schrijven. De developer community ontwikkelt regelmatig koppelingen met nieuwe systemen, waardoor het maken van nieuwe koppelingen uiterst efficiënt kan.

 • Veiligheid


  Regelmatige beveiligingsupdates zorgen ervoor dat de veiligheid van het framework nooit in gevaar komt. De beschikbaarheid van audit tools zorgt ervoor dat kwetsbaarheden snel gevonden kunnen worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat Laravel applicaties uiterst veilig gemaakt kunnen worden.

 • Flexibel


  Laravel is flexibel inzetbaar, waardoor code hergebruikt kan worden tussen verschillende projecten. Zo kunnen nieuwe projecten sneller worden afgerond. In combinatie met de hoge code kwaliteit zorgt dit ervoor dat Laravel gebruikt wordt door grote namen als Spotify, KIA en Sprout Social.

Jouw bedrijfsprocessen
optimaliseren met Laravel?

Onze Laravel projecten

Contact opnemen

Wij optimaliseren jouw bedrijfsprocessen met de kracht van Laravel. Wil je vrijblijvend advies vragen over jouw (toekomstige) Laravel applicatie of een demo inplannen? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen één werkdag contact met je op.