Nieuwe website laten maken of vernieuwen | ROX Digital Agency

Maatwerk website laten maken

Developer achter computer met programmeercode

ROX is een Digital Agency in Rotterdam dat helpt bij strategie, ontwerp en ontwikkeling van jouw website op maat. Wil jij een nieuwe website laten ontwikkelen? Of wil je een bestaande website nieuw leven inblazen? Dan helpen wij je graag verder.

Zoek je een website ontwikkelaar in Rotterdam?

Wanneer je een website wil laten bouwen, dan zit je goed bij ROX. Al meer dan 15 jaar zijn we dé plek in Rotterdam voor design en development van websites van hoog niveau. In ons portfolio (van meer dan 500 klanten!) zitten kleine en grote organisaties uit binnen- en buitenland. Bedrijven uit verschillende sectoren, die we helpen bij het oplossen en ontwikkelen van hun software vraagstukken.

Zo pakken we het aan

Je hebt grip op budget en planning

Dankzij ons online projectdashboard heb je altijd inzicht in de voortgang van jouw traject.

We bieden een zorgeloos traject van A tot Z

Door onze persoonlijke begeleiding maken we het makkelijk en leuk.

Schaalbare websites die lang meegaan

We bouwen schaalbare websites met bewezen oplossingen die met de tijd meegaan.

Nieuwe of bestaande website?

Wanneer je jouw huidige website wil vernieuwen, dan zorgen wij ervoor dat deze jouw vastgestelde doelen behaald. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterd design, dat deze klaar is voor groei of voldoet aan een vernieuwde strategie.

Websites die we al vernieuwd hebben

Corporate website

Een corporate website is voor veel organisaties de basis van hun online aanwezigheid. De website is informatief of commercieel van aard en richt zich vaak op leadgeneratie. Wanneer we een corporate website ontwikkelen, houden we altijd rekening met de customer journey en user experience, om tot de beste resultaten te komen.

Jouw digitale groei start hier

ROX is een technisch georiënteerd digital agency dat klanten helpt bij het realiseren van hun digitale groei. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op