E-learning | ROX Digital Agency
Een developer aan het programmeren

E-learning

Jouw e-learning platform op maat gemaakt

Wat is e-learning?

Een e-learning platform is een digitale leeromgeving die informatie en advies biedt aan een specifieke doelgroep. Tevens is er vaak de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen. E-learning platforms worden veel gebruikt in bedrijven, zorginstellingen en het onderwijs.

Jouw online leeromgeving

ROX bouwt maatwerk e-learning omgevingen. Een interne e-learningoplossing heeft als voordeel dat deze vaak kosteneffectief is en een hoger leerrendement kan bieden. Tijdens het ontwikkelen van de strategie houden we rekening met de inhoud van het curriculum en de doelgroep.

Onze e-learning ervaring

We hebben meerdere mooie e-learning omgevingen voor onze klanten mogen maken. Een mooi voorbeeld hebben we opgenomen in de case voor ons project van de dopingautoriteit. Voor de Dopingautoriteit hebben we een schaalbare e-learning omgeving opgezet in Laravel.

Lees meer over dit project

Wij bouwen jouw e-learning portal

Ben je op zoek naar een e-learning platform? Wij bouwen jouw e-learning omgeving volgens de juiste eisen, zodat jouw doelgroep effectiever kan leren. Neem contact met ons op om jouw project te starten.

Neem contact op