ROX Digital Agency uitgeroepen tot FD Gazelle 2024

Categorieën

ROX is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio West en categorie klein. Daarmee mogen we ons FD Gazelle 2024 noemen en maken we kans op een FD Gazellen Award.

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar markeert de 21e editie van deze prestigieuze prijsuitreiking. Alleen ondernemingen met een uitzonderlijke groei komen in aanmerking voor de titel FD Gazelle, waarbij factoren zoals omzetgroei, personeelsuitbreiding en winstgevendheid worden meegewogen.

Meer over de FD Gazellen criteria

FD Gazelle: een nieuwe mijlpaal

De afgelopen jaren hebben we met ROX een indrukwekkende groei doorgemaakt, zowel in onze dienstverlening als in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daarnaast hebben we belangrijke mijlpalen mogen bereiken, zoals het behalen van onze ISO certificering en het lidmaatschap van zowel de DDA als DDAI. We zijn dan ook enorm trots op deze vooruitgang, en dat ook onze financiële groei heeft bijgedragen aan een nominatie voor de FD Gazelle Award.

Klantgericht, op de lange termijn

We zijn niet alleen ons team enorm dankbaar voor het behalen van deze titel en nominatie, maar ook onze opdrachtgevers spelen hierin een grote rol. Onze klantgerichte aanpak heeft geleid tot langdurige samenwerkingen met bestaande klanten, en dit jaar hebben we met trots nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen, waaronder Rijkswaterstaat, Erasmus MC en VeiligheidNL. Hun vertrouwen heeft ons mede gebracht tot de FD Gazelle van 2024. Daarom willen we iedereen die ons dit jaar (opnieuw) de kans heeft gegeven om digitale producten voor hen te ontwikkelen, van harte bedanken!

Hoogwaardige digitale oplossingen

Deze erkenning laat zien hoe we ons blijven inzetten voor het ontwikkelen van hoogwaardige digitale producten die perfect aansluiten bij de behoeften van zowel onze opdrachtgevers als hun gebruikers. Ben je benieuwd naar wat ROX voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; we vertellen je graag meer over onze diensten en hoe we samen jouw digitale ambities kunnen realiseren.

Neem contact op


Mark Seltenrijch
Mark Seltenrijch Marketing Manager

Als Marketing Manager is Mark verantwoordelijk voor het creëren en beheren van onze marketingstrategieën. Hij leidt onder andere advertentiecampagnes, beheert onze website en houdt toezicht op onze social mediastrategie. Daarnaast richt hij zich op voortdurende procesverbetering en is hij vaak betrokken bij het salestraject.

Meer lezen?

Op naar 2024
10 maanden geleden  door Robbert Robbert

Op naar 2024

Bij het inluiden van een nieuw jaar, hoort ook een terugblik op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we tal van bijzondere momenten mochten beleven.